CORTINES DE VIDRE · CLAROFLEX
Fabricants · Instal·ladors


Què són les cortines de vidre?

Les cortines de vidre són un conjunt de panells de vidre que es llisquen sobre uns rails o perfils horitzontals permetent així cobrir un espai, en aquest cas la teva terrassa, per a poder utilitzar-la durant tot l'any. I en Trecons tenim molt clar el que significa per als nostres clients, sensació de llibertat i versatilitat en un mateix espai sense sortir de casa.
Cortina de vidre sense perfils

Una altra característica important de les cortines de vidre sense perfils és la visibilitat que permet. Pots romandre a la teva terrassa tancada i no perdre gens de lluminositat de l'exterior i continuar gaudint de les vistes.

Podràs transformar la teva terrassa en un tranquil racó per a la lectura o si tens nens podrà ser el racó de jocs diferent on, sota la teva supervisió, els més petits de la casa podran gaudir amb total seguretat i tranquil·litat per a tu.
Com netejar les cortines de vidre

La neteja dels vidres és molt senzilla, perquè sempre es netegen des de l'interior tant per la seva cara externa com interna. Ja no hauràs de fer contorsionisme ni córrer riscos.

· Obrir totes les fulles.
· Netejar la cara exterior de la fulla de damunt.
· Lliscar les fulles una per una en el perfil.
· Netejar les cares interiors.
· Netejar les peces d'alumini amb un drap humit, amb productes domèstics normals.
·Lubrificar les peces plàstiques una o dues vegades a l'any amb esprai de silicona.


Amb els vidres plegats a l'interior de la terrassa, podem netejar la seva cara externa. És increïblement fàcil, ja no fa falta penjar-se per fora ni mantenir l'equilibri, ni per descomptat despenjar cap vidre, perquè ho fem de manera còmoda i senzilla.

Amb els vidres situats en la posició tancada, podem netejar la seva cara interna, però sense necessitat d'anar desplaçant-nos, és a dir, tanco un vidre i el netejo, quan hagi acabat amb ell, el llisco i tanco el següent.Asesoramiento · trecons

DEIXA'T ACONSELLAR

Si tens dubtes sobre el teu projecte, posa't en contacte amb els nostres professionals. Et proporcionessin la millor solució

També oferim...


Mampares

Les mampares són estructures utilitzades per a dividir dues o més àrees, es tracta d'un panell transparent o traslluït, generalment de vidre temperat.

Vull saber més

Tendals

Dissenyats per a oferir multitud d'avantatges i gaudir en la llar de més espai, major protecció i estalvi energètic gràcies a l'aprofitament controlat de la llum solar.

Vull saber més

Sostres Vidre

Un sostre de vidre és una estructura d'alumini i vidre temperat que cobreix un espai obert com pot ser una pèrgola, porxo, terrassa o pati interior.

Vull saber mésLlamanos · Trecons

Crida'ns

632 210 525

Envíanos un correo · Trecons

Envia'ns un correu

info@trecons.es

Pídenos presupuesto sin compromiso · trecons

Demana el teu pressupost

Sense cap compromís