Finestres- Corredisses - Portes
Fabricants · Instal·ladors


Ventanas K-line - trecons
Ventanas K-line - trecons


Finestres i balcons practicables

Compten amb les millors prestacions tèrmiques i acústiques de les millors fusteríes del mercat. Aquestes finestres lluminoses combinen prestacions, puresa de línies i atenció als detalls, sinònim de benestar i estalvi energètic.

Es beneficien de l'elegància d'aquest material per integrar-se millor en l'arquitectura i l'estil de la teva llar. El seu disseny personalitzable, amb una àmplia gamma de colors i frontisses visibles o invisibles, els permet adaptar-se a tots els teus desitjos de decoració d'interiors.

Ventanas K-line Air - trecons
Ventanas K-line Air - trecons


K-LINE AIR · Controla l'aportació solar i la teva intimitat

No sacrifiquis més la teva intimitat a canvi del benestar: les finestres K-LINE AIR són una solució que s'adapta a totes les teves necessitats.

Les seves lames elevables i orientables a voluntat, protegides de la brutícia i les humitats, no requereixen cap manteniment i et garanteixen un aïllament acústic òptim així com una gestió ajustada de l'aportació solar filtrant la llum i la vista segons les teves necessitats.

Correderas K-line - trecons
Correderas K-line - trecons


Corredissa

Més que simples obertures, les finestres corredisses K-LINE de 2 i 3 rails són veritables marcades que embelleixen l'ambient familiar, alhora que faciliten la circulació de la llum natural cap al cor de la casa.

Ofereixen unes vistes inigualables de l'exterior i a més poden obrir-se amplament fins a fondre el saló i el jardí.
Correderas K-line Vision total - trecons
Correderas K-line Vision total - trecons


VISIÓ TOTAL · Sense marc

La corredissa Visió Total de K-LINE, a causa del seu major vidre i utilització dels perfils imprescindibles amb el marc encastat en obra, permet una major visió i el màxim aprofitament de l'entrada de llum solar.

Tot i que continua aportant un rendiment excepcional amb els més alts nivells d'estanqueïtat, i els seus perfils de fulla i marc sense efecte bimetal faciliten el seu maneig en totes les condicions.
Correderas K-line Minima slide - trecons
Correderas K-line Minima slide - trecons


MINIMA SLIDE · Minimalisme

Tal com indica el seu nom, la corredissa MINIMA SLIDE busca la manifestació mínima dels components que constitueixen una finestra. Els elements fixos s'encasten en tots els paraments, tant sòls, sostres com parets.
Correderas K-line oculta - trecons
Correderas K-line oculta - trecons


Fulls ocults entre tabics

Les balcons corredisses de fulls ocults entre tabics K-LINE són una oda a la llibertat: els seus fulls es llisquen a l'interior del mur per desaparèixer completament, alliberant així el pas i realçant l'espai.

Una obertura total que permet que l'exterior es fongui amb l'interior, i viceversa, i aporta tots els beneficis de la llum natural.
Correderas K-line elevable - trecons
Correderas K-line elevable - trecons


Elevable

Amb el sistema de corredisses elevables, K-LINE et garanteix una estanqueïtat del tancament al vent, a l'aire i a l'aigua, d'acord amb els nivells més exigents, amb grans formats de superfície vidriada.

Puerta Surface Kline - trecons

COLECCIÓN SURFACE
Puerta perspective K-line - trecons

COLECCIÓN PERSPECTIVE
Puerta caractere K-line - trecons

COLECCIÓN CARACTÈRE
Puerta contemporaine K-line - trecons

COLECCIÓN CONTEMPORAINE

Puerta Prestige K-line - trecons

COLECCIÓN PRESTIGE
Puerta creative K-line - trecons

COLECCIÓN CREATIVE
Puerta luminiscense K-line  - trecons

COLECCIÓN LUMINESCENSE
Puerta Clarté K-line - trecons

COLECCIÓN CLARTÉ


Portes d'entrada

Element decoratiu pel seu propi dret, les portes d'entrada K-LINE constitueixen un pont entre la intimitat de l'espai interior íntim i la visibilitat de la imatge exterior.

El seu acabat d'alta qualitat, combinat amb una àmplia selecció de colors i dissenys, garanteix un alt rendiment i una integració harmoniosa que pots personalitzar al teu gust.

El disseny de l'alumini et permet incorporar un toc modern a la teva llar. T'oferim fins a 8 col·leccions perquè facis volar la teva creativitat.
Puerta Monopanel K-line - trecons
Puerta Monopanel K-line - trecons


Monopanel STEEL

Màxima seguretat i durabilitat, un excel·lent aïllament tèrmic i acústic i un disseny elegant és el que t'ofereix la gamma de portes d'entrada monopanel STEEL de K-Line. Fabricades amb tecnologia de darrera generació, 100% a mida i pensades per a tu.

Puerta Premium K-line - trecons
Puerta Premium K-line - trecons


Portes d'entrada · PREMIUM

Portes d'entrada panellades o vidriades d'alt rendiment i ús intensiu dotades d'eficaços dispositius de seguretat.

Per la seva alta durabilitat d'ús són ideals per a negocis i habitatge col·lectiu.

Asesoramiento · trecons

DEIXA'T ACONSELLAR

Si tens dubtes sobre el teu projecte, posa't en contacte amb els nostres professionals. Et proporcionessin la millor solució

També oferim...


Abatibles

ècnicament, és aquella que permet l'obertura d'una o dues fulles que giren sobre els marcs laterals, als quals estan unides mitjançant frontisses

Vull saber més

Oscil·lobatents

Doble funció d'obertura, vertical i horitzontal. Gran versatilitat per la seva doble obertura interior, que permet diferents nivells de ventilació.

Vull saber més

Plegables

Són aquelles estructures de finestres corredisses en forma d'acordió o manxa. Són especialment útils per a buits de gran amplària.

Vull saber mésLlamanos · Trecons

Crida'ns

632 210 525

Envíanos un correo · Trecons

Envia'ns un correu

info@trecons.es

Pídenos presupuesto sin compromiso · trecons

Demana el teu pressupost

Sense cap compromís