FABRICANTS · INSTAL·LADORS
VIDRES · PVC · ALUMINIProveedores trescons
Proveedores trescons
Proveedores trescons
Proveedores trescons
Proveedores trescons
Sobre nosotros · trecons

La nostra història · Trecons

La nostra història es remunta a l'any 2000, quan amb tan sols 16 anys vaig començar a treballar en el món de l'alumini en una empresa familiar.

Transcorreguts dos anys em quedi d'encarregat en l'empresa durant 2 anys més, fins que canviï de taller per un més gran per a intentar fer coses noves i afrontar nous reptes. Sempre m'ha agradat posar-me reptes, i aquest era un més, el qual tènia que dur-ho a terme.

Sobre nosotros · trecons

Però al meu cap estava la idea de tenir i dirigir el meu propi taller amb l'ajuda de José Manuel camps. Només tinc paraules d'agraïments als 2 tallers que treballi perquè gràcies a ells, estic on estic.

El nom de *TRECONS prové d'una empresa de construcció que va tenir el meu pare fa molts anys i en honor a ell vam posar aquest nom amb el qual em sento molt identificat.

Esperem seguir molts anys oferint el millor servei i innovant per a estar sempre al peu del canó. Gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres.

Calidad precio - trescons

QUALITAT TRECONS

La nostra qualitat-preu ens posiciona com una de les empreses més eficients del mercat.

Fabricantes · trescons

FABRICANTS

En ser fabricadors, ens permet ser més eficients en temps, preu & qualitat del producte.

experiencia · trescons

EXPERIÈNCIA

+ 20 d'anys en el gremi ens fa tenir el know-how per a traspassar-lo i inculcar-lo als nostres professionals.

Detallistas · Trescons

DETALLISTES

Cuidem cada aspecte del treball des que el fabriquem fins que arriba a les mans del nostre client.

Cortinas de Cristal · trecons
Cortinas de cristal · claroflex

Cortines de vidre · Fabricants

Les cortines de vidre són un conjunt de panells de vidres que es llisquen sobre uns rails o perfils horitzontals permetent així cobrir un espai, en aquest cas la teva terrassa, per a poder utilitzar-la durant tot l'any · Distribuïdors exclusius a Mallorca.

Techos de cristal · trecons
Techos de cristal · Trecons

Sostres de vidre · Fabricants

Les cobertes en vidre ens proporcionen una transparència total, la qual cosa suposa la creació d'espais més amplis que amb la resta de productes. Permeten un pas de llum directe sense perdre lluminositat en les estades annexes, així com la conservació de la calor.Pergolas bioclimaticas · trecons
Pérgolas bioclimaticas · Saxun

Pèrgoles bioclimàtiques · Experts

Permeten gaudir de la vida exterior durant tot l'any. Regulen la temperatura de l'estada de manera natural, al mateix temps que protegeixen de la radiació solar, pluja, vent o neu.

Serveis · Trecons

Us vam mostrar tot el que podem oferir-te
no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.


Abatibles

ècnicament, és aquella que permet l'obertura d'una o dues fulles que giren sobre els marcs laterals, als quals estan unides mitjançant frontisses

Vull saber més

Oscil·lobatents

Doble funció d'obertura, vertical i horitzontal. Gran versatilitat per la seva doble obertura interior, que permet diferents nivells de ventilació.

Vull saber més

Plegables

Són aquelles estructures de finestres corredisses en forma d'acordió o manxa. Són especialment útils per a buits de gran amplària.

Vull saber més

Corredisses

Les seves fulles llisquen sobre uns carrils, desplaçant-se a l'esquerra o dreta per a l'obertura del buit, ajudades per un sistema rodes que permeten un suau desplaçament.

Vull saber més

Mallorquines

Són un tipus de contra finestres que es col·loquen per davant dels vidres. Habitualment tenen un sistema de frontisses que permet una senzilla manipulació, encara que hi ha corredisses.

Vull saber més

Mampares

Les mampares són estructures utilitzades per a dividir dues o més àrees, es tracta d'un panell transparent o traslluït, generalment de vidre temperat.

Vull saber més

Tendals

Dissenyats per a oferir multitud d'avantatges i gaudir en la llar de més espai, major protecció i estalvi energètic gràcies a l'aprofitament controlat de la llum solar.

Vull saber més

Sostres Vidre

Un sostre de vidre és una estructura d'alumini i vidre temperat que cobreix un espai obert com pot ser una pèrgola, porxo, terrassa o pati interior.

Vull saber més

Cortines vidre

Conjunt de panells de vidres que es llisquen sobre uns rails o perfils horitzontals permetent així cobrir un espai, en aquest cas la teva terrassa, per a utilitzar-la durant tot l'any.

Vull saber més


Asesoramiento · trecons

DEIXA'T ACONSELLAR

Si tens dubtes sobre el teu projecte, posa't en contacte amb els nostres professionals. Et proporcionessin la millor solució

Reviews de nuestros clientes · Trecons

El que diuen de nosaltres

Ens encanta que ens deixeu la vostra opinió
sobre els nostres serveis oferts

google reviews · Trecons

Muy profesionales, excelente trabajo y materiales.

Ramón Horlazo Cliente
google reviews · Trecons

Excelente servicio, profesionales y atentos

Luís Cliente
google reviews · Trecons

Profesionales. Recomendable 100%

Dimline Cliente
google reviews · Trecons

Buen trabajo de alumino

José Palacios Cliente
somos sociales · Trecons

SOM SOCIABLES

Segueix-nos en les nostres xarxes socials, en elles podràs veure els nostres últims projectes, possibles sortejos i altres sorpreses que anirem revelant a poc a poc :).

Facebook Trecons · Instagram Trecons


Llamanos · Trecons

Crida'ns

632 210 525

Envíanos un correo · Trecons

Envia'ns un correu

info@trecons.es

Pídenos presupuesto sin compromiso · trecons

Demana el teu pressupost

Sense cap compromís